Vikens Samfällighets Förening, Håtö

Stämma men inget rekord

2017-06-18

Bra väder men inget nytt rekorddeltagande

24 fastigheter var representerade på årets stämma. Vädret var bra, mycket nära det bästa möjliga. Soldis, nästan vindstilla och lagom varmt.

Förvaltningsberättelsen som var utskickad kompletterades med muntlig komplettering liksom även bokföringen. Föreningens ekonomi är mycket god med stora tillgångar i underhållsfonder. Medlemsavgifterna har därför kunnat hållas på en låg nivå. Revisorerna visade sin uppskattning över en redig och korrekt bokföring.

Styrelsen fick ansvarsfrihet

Stämman valde ledamöter enligt valberedningens förslag. Håkan Ebersjö och Krister Löwenhielm valdes om för en mandatperiod på 2 år. I övrigt skedde omval på samtliga poster. Förteckning över samtliga förtroendevalda hittar du på hemsidan under medlemsinfo.

Den enda förändring som skedde är att Martin Johansson, som är åretruntboende, har tagit över en pumphusnyckel och är tillsammans med Gunnar Larsson kontaktperson för pumphuset vid Norrängshöjden.

Styrelsen beviljades rätt att teckna erforderliga avtal avseende miljövårdsplanen.

Stämman avslutades efter 45 min. Punkten övrigt, som inte är beslutsmässig, blev intressant med bra rapporter från fiskevårdsföreningen och vägförvaltningen.

Föreningens 30 års jubileum tyckte vi dock borde firas med en knytis vid boulebanan i mitten på juli. Mer information efter att festfixarna Bodil Alexander och Cecilia Algvere planerat det hela.

Det hela slutade efter en timmes trevlig samvaro. På något sätt känns det som att det finns en bra kemi inom vår samfällighet.

-oOo-