Vikens Samfällighets Förening, Håtö

Highland Cattle på rymmen

2020-11-26

Highland Cattle på rymmen

Vid ett flertal tillfällen har fem stycken kossor rymt från Håtö Gård och tagit sig in på våra tomter. Även om de för det mesta håller sig till att klippa gräset så åstadkommer dom även en viss skadeverkan. Dessutom är det skrämmande om man oförberedd möter dem i höstmörkret. Nu verkar det dock som att Lelle fått ordning på inhägnaden… eller så har dom kanske försvunnit på annat sätt.

På söndag sker jakt på julskinkor

Den första advent sker jakt på vildsvin i vårt område liksom på stora delar av Håtö. Det kommer att ske med hundförare som utgår ifrån Håtö Gård. Det finns numera så mycket vildsvin i Håtö-området att en kraftig avskjutning är nödvändig.

Så på söndag smäller det!

KL-m

-oOo-

One thought on “Highland Cattle på rymmen

  1. Pingback: Tack! – BÅTSVIKENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING