Vikens Samfällighets Förening, Håtö

Städdagen inföll en härlig vårdagsförmiddag!

För många var det även premiär för en helg på landet.  Våren känns som en symbol för pånyttfödelse, samtidigt som städhelgen kan symbolisera att man genom elden lägger allt gammalt bakom sig. Förhoppningsvis även coronan men det tar ju som vi vet lite tid innan vi alla fått vårt vaccin.

Det var 23 stycken som ställde upp vilka representerade 19 fastigheter. Mycket ris blev uppeldat på två ställen, som vanligt på hamnplan, men även vid Vikens norra spets.

Det känns viktigt att vi kan bidra till att hålla området i fint skick. Men dessutom är det ett väldigt bra tillfälle att träffa varandra för att skapa en god sammanhållning inom vår fina samfällighetsförening.

Rishögen vid Rudvägen blev ett stort bidrag till brasan på hamnplan

En massa ris vid håtövikens norra spets kompletterades med ris som samlats in längs maren och den blivande gång- och cykelbanan.

KL-m